Grasmatten bestellen bij Grasleveren.be

Op Grasleveren.be kunt u eenvoudig graszoden bestellen en thuis laten bezorgen. Wij leveren Sport en Speelgras, Premium gras en Premium Natuurgras. Wij bezorgen deze dagelijks door heel Nederland en België. Het zijn verse graszoden van hoogwaardige kwaliteit. Nadat uw bestelling is geplaatst worden de graszoden speciaal voor u geoogst bij de teler. Tot het moment van transport, worden de graszoden vacuüm gekoeld. Met onze verse, volgroene graszoden, geniet u direct van een prachtig gazon!

Prijzen van onze graszoden

Sport en Speelgras
2,95

Sport en Speelgras staat bekend om haar bestendigheid tegen stevige belasting, snel herstellend vermogen en groeit op vrijwel iedere ondergrond.
Direct Sport en Speelgras bestellen - Alle informatie over Sport en Speelgras

Premium graszoden
3,25

Premium graszoden zijn sterke, groene graszoden. Deze matten zorgen voor een prachtig gazon. Sierlijk, geschikt voor spel en kan in een schaduwrijkere omgeving worden gelegd.
Direct Premium graszoden bestellen - Alle informatie over Premium Graszoden

Premium Natuurgraszoden
3,50

Premium natuurgraszoden zijn op zo een natuurlijk mogelijke wijze gekweekt met biologische bestrijdingsmiddelen.
Direct Premium natuurgraszoden bestellen- Alle informatie over Premium Natuurgraszoden

Start bestelling graszoden

Afbeelding - Stap 1.a - Start de bestelling

Stap 1.a Graszoden

  • Aantal m² graszoden
  • Postcode

Aantal m2 graszoden

Als eerste voert u het benodigde aantal m² graszoden in. Houdt u hier rekening met 5% snijverlies? Dat wil zeggen als u 100 m² graszoden nodig heeft, u er 105 m² bestelt. Bij het op maat snijden van het gazon gaat er namelijk altijd wat gras verloren.


Stap 1.b Graszoden

  • Soort graszoden
  • Aanlegbemesting

Soort graszoden

Grasleveren.be levert twee soorten hoogwaardige graszoden:

Aanlegbemesting

Essentieel bij aanleg. De mest die wij leveren is rijk aan fosfor. Dit zorgt voor een betere groei van de wortels. Een goed geworteld gazon beter bestand tegen droogte en gazonziekten.
Handig om te weten: de hoeveelheid mest rekenen wij automatisch voor u uit aan de hand van het aantal opgegeven m²

Soort graszoden en aanlegbemesting

Afbeelding - Stap 1.b - De graszoden


Leverdatum van de graszoden

Afbeelding - Stap 2 - Kies uw leverdatum

Stap 2 Afleverdatum

  • Leverdatum van de graszoden

Leverdatum

Kies een van de eerstvolgende leverdagen direct uit de lijst. U kunt ook een specifieke (latere) datum selecteren via de zogenaamde datumprikker.


Stap 3 uw gegevens

  • Contactgegevens
  • Adresgegevens

Contactgegevens

Vult u bij het telefoonnummer een 06-nummer in, dan ontvangt u op dag voor de levering een bevestiging dat de graszoden op de route staan van de transporteur

Adresgegevens / afleveradres

Hier vult u het afleveradres in, het adres waar de graszoden afgeleverd moeten worden. Wilt u een ander factuuradres? Geen probleem, vink dan Wijkt het factuuradres af van het afleveradres? Er komen dan extra invoervelden voor het factuuradres tevoorschijn.

Afleveradres van de graszoden

Afbeelding - Stap 3 - Uw gegevens


Graszoden afrekenen

Afbeelding - Stap 4 - Selecteer betaalmethode

Stap 4 kies uw betaalmethode

Is uw bestelling compleet? Klopt het aantal m² graszoden? Uw afleveradres? Kies dan de gewenste betaalmethode. U wordt naar een veilige omgeving van Mollie geleid. Hier kunt u op een veilige manier de betaling voldoen. Hier kiest u voor uw bank, controleer het totaalbedrag en rond de betaling af.


Uw bestelling is geplaatst! En dan?

Bedankt, uw bestelling is ontvangen. U ontvangt na betaling een bestelbevestiging. Het enige dat nu rest is kijken hoe u de graszoden het beste kunt leggen en of u alles al in huis heeft heeft voor de aanleg en onderhoud van het gazon

Graszoden leggen

Afbeelding - Graszoden leggen


Video - Bestellen van graszoden

Graszoden bestellen video

Zien hoe het bestellen van gras in zijn werk gaat? Wij hebben voor u een video opgenomen om te laten zien hoe het bestellen precies in zijn werk gaat.